Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zar i tamo?

Veliki skandal: Pojavili se dokazi o namještanju utakmica u Primeri!

Veliki skandal s namještanjem utakmica mogao bi potresti španjolski nogomet...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tamošnji sportski dnevnik Marca tvrdi kako ima priznanja igrača, trenera i predsjednika klubova o tome kako su davali i primali novac u svrhu namještanja rezultata ove sezone! U namještanje su navodno umiješani klubovi iz prve i druge lige, a Marca donosi i neke izjave, ne navodeći identitete.

''Prije utakmice s Levanteom trener nam je održao predavanje. Rekao nam je da će, ako mi zabijemo Levate izjednačiti i obrnuto, a ako do 85. minute ne bude golova da se prestanemo boriti, ali tako da se ne primijeti. Bilo je smiješno'', navodno je rekao jedan igrač kluba iz prve lige.

Jedan od trenera povjerio im se kako misli da ima potkupljene igrače u svojim redovima.

''Teško je, ne znam koga staviti u momčad jer ne znam tko je primao novac. Ne vjerujem polovici svojih igrača, a ako umjesto njih stavim mlađe, tada će mene optužiti za namještanje'', navodno je rekao jedan trener.

Stanoviti predsjednik nekog kluba iz Primere izjavio je kako njegovi kolege iz drugih klubova zataškavaju priče o namještanju.

''Ove je sezone netko igraču Rayo Vallecana nudio novac prije utakmice protiv Mallorce, ali ovaj nije htio niti saslušati do kraja. Sve je odmah ispričao čelnicima svog kluba, a oni su sve zataškali. Ja ne bih'', navodno je izjava jednog predsjednika. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider