Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Puli pali Latvijci

Važna pobjeda mladih: Hrvatska u pulskoj kaljuži učvrstila prvo mjesto

Hrvatska U21 reprezentacija u Puli je u pobijedila Latviju s 3:1.

U skupini 5 kvalifikacija za Europsko prvenstvo Hrvatska je protiv Latvije stigla do pete pobjede ukupno i prve pod vodstvom novog izbornika Nenada Gračana. Hrvatska je nakon četiri startna trijumfa s Niko Kovačem na mjestu izbornika u četvrtak poražena od Švicarske na premijeri Nenada Gračana, ali je zato ovog utorka upisala važnu pobjedu.

Tin Jedvaj je već u trećoj minuti načeo Latvijce, u osmoj je Marcelo Brozović realizirao jedanaesterac, a velikih 3:0 donio je Stipe Perica u 33. minuti. U samom finišu, u 81. minuti Igors Rei postiže počasni pogodak za Latviju.

Zahvaljujući ovoj pobjedi, ali i jučerašnjem trijumfu Ukrajine u Švicarskoj, Hrvatska sada ima jako ugodnu poziciju - vodeća je na ljestvici s 15 bodova, slijedi Švicarska s devet bodova i utakmicom manje, a u igri za prolaz je i Ukrajina koja je na šest bodova, ali ima tri utakmice manje od naših reprezentativaca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider