Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez dlake na jeziku

Tomislav Ivković: Srpska reprezentacija sliči seljačkoj zadruzi!

Trenutačni trener Lokomotive i bivši vratar zagrebačkog Dinama, Cibalije (bivši Dinamo Vinkovci), Crvene zvezde i lisabonskog Sportinga, Tomislav Ivković, za srpske medije najavio je predstojeću kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Srbije, koja se 22. ožujka igra u Zagrebu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najjači klub Hrvatske je reprezentacija. Razumijem da temperatura raste, javnost želi pobjedu i zbog nesretnog rata i svega što se događalo iza nas. Bitno je da izbornici Igor Štimac i Siniša Mihajlović razmišljaju o nogometu, siguran sam da će kako se utakmica bude približavala biti prazniji i pametniji“, kazao je Ivković za Sportski žurnal.

>> HNS za Škotsku prijavio Zagreb, jer je utakmica 'visokog rizika'!?

Na pitanje kako mu izgleda srpska reprezentacija, Ivković je bez krzmanja ispalio:
Slična seljačkoj zadruzi. Ne mislim, naravno, tako, ali Srbi konačno moraju odlučiti što hoće, moraju napraviti kult reprezentacije. Neshvatljivo mi je da nema ljubavi prema državnoj momčadi, da su uvijek prisutne svađe, unutar saveza ili na relaciji igrač – izbornik ili obratno, ili unutar momčadi.“

Tko bi mogao riješiti te probleme?
„Izbornik, za početak. Bitno je da vodstvo saveza, predsjednik i izbornik budu na istoj liniji. Srbija sada mora podržati Mihajlovića kako bi i njemu bilo lakše stvoriti prijeko potreban kult. Radio sam, uz Zlatka Kranjčara, u reprezentaciji i primijetio ogromnu želju, gotovo ushićenje, kod svih kad smo dolazili na okupljanja“, zaključio je Ivković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider