Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Kiks' prije Kupa konfederacija

VIDEO Talijani u nevjerici napustili stadion: Sramota u Riju!

Reprezentacija Haitija priredila je veliku neugodnost europskim doprvacima Talijanima odigravši s njima 2-2 u prijateljskoj utakmici u Rio de Janeiru…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Emanuele Giaccherini doveo je Talijane u vodstvo nakon samo 19 sekundi igre. Nakon što je Haiti propustio iskoristiti nekoliko dobrih šansi za izjednačenje, Claudio Marchisio udvostručio je prednost ''azzurra'' u 72. minuti.

>> Magični dodir petom: Pogledajte fantastičan pogodak Sneijdera!

No, Haiti se nije predao, pa je prvo Olrish Saurel u 85. minuti iz penala smanjio na 2-1, a onda je Jean Philippe Peguero u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio konačnih 2-2.

Talijani su u Rio stigli samo 34 sata prije utakmice, ali im je to slabo opravdanje za ovaj podbačaj, koji će vjerojatno upaliti alarm u vrsti Cesarea Prandellija uoči nastupa na Kupu konfederacija.


Italy 2-2 Haiti Footyroom.com by Futbol2101

Talijani su u nevjerici napustili stadion, dok su nogometaši Haitija, koji su izgubili prethodnih šest dvoboja, slavili neodlučeni ishod poput pobjede. Doduše, da nije u pitanju baš bezazlena momčad, dokazali su i u nedjelju kada su, također u prijateljskoj utakmici, izgubili od Španjolske s 2-1.

Norveška reprezentacija u Oslu je svladala Makedoniju s 2-0. Pogotke za Norvežane postigli su Skjelbred u 9. i Braaten u 79. minuti.

Podsjećamo, makedonska reprezentacija pretrpjela je dva poraza od Hrvatske u kvalifikacijskoj A skupini za Svjetsko prvenstvo. (TS) 

Prijateljske utakmice:

Kina – Nizozemska 0-2 (Van Persie 11 – 11m, Sneijder 66)

Norveška – Makedonija 2-0 (Skjelbred 9, Braaten 79)

Italija – Haiti 2-2 (Giaccherini 1, Marchisio 72 / Saurel 85 – 11 m, Peguero 90+2)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider