Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabili Torres i Iniesta

Svjetski prvaci pobijedili u prvoj pripremnoj utakmici

Prvu pripremnu utakmicu odradila je i reprezentacija Španjolske koja je u Sevilli igrala protiv Bolivije. Španjolci su lakoćom svladali objektivno slabijeg protivnika s 2-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Španjolska je izabrala Sevillin stadion za prvi pripremni dvoboj, a protivnik je bila Bolivija, reprezentacija koja je bila orijentirana na čuvanje vlastite mreže i vrlo rijetko je pokušavala napraviti nešto prema naprijed.

Prema očekivanjima Španjolci su dominirali susretom, imali su puno veći posjed lopte, međutim u prvom dijelu su teško dolazili do pravih prilika protiv dobro organizirane obrane Južnoamerikanaca.

Led je probijen u 50. minuti kada je u 16 metara Gutierrez srušio Javija Martineza, što je bilo dovoljno za kazneni udarac. Vrlo siguran izvođač bio je Fernando Torres.


Spain vs Bolivia 2 -0 HD All Goals Frinedly... by elencrist007

U nastavku susreta Španjolska je bila sve opasnija, Torres je propustio još dvije velike prilike, a nakon serije promašaja na 2-0 povisio je Andres Iniesta nakon lijepe solo-akcije u 84. minuti.

Pet minuta kasnije Španjolci su mogli i do trećeg pogotka, međutim udarac Busquetsa zaustavila je vratnica.

Do prvog susreta na Svjetskom prvenstva 13. lipnja protiv Nizozemske, Španjolska će odraditi još samo jednu pripremnu utakmicu i to 7. lipnja protiv Salvadora. (TS) 

Prijateljska utakmica: 

Španjolska - Bolivija 2-0 (Torres 51.-11m, Iniesta 84.)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider