Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavobolje za našeg suparnika

Veliki udarac: Meksikanci skupo platili pobjedu protiv Ekvadora!

Kapetan meksičke nogometne reprezentacije Rafael Marquez zadobio je ozljedu stopala tijekom subotnje prijateljske utakmice protiv Ekvadora u Dallasu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Meksikanci su pobjedu 3-1 skupo platili jer su ostali bez veznjaka Luisa Montesa koji je slomio potkoljeničnu kost i ostao bez nastupa na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu. No, reprezentaciju koja će igrati protiv Hrvatske u skupini A pogodila je i ozljeda 35-godišnjeg Marqueza. Bivši branič Barcelone izašao je iz igre na poluvremenu i odmah je, opreza radi, prevezen u bolnicu na pretrage.

Prvi rezultati su donekle ohrabrujući za iskusnog nogometaša, premda se točna težina ozljede i duljina eventualnog izbivanja još ne zna.

''Srećom, nema frakture, ali moram još obaviti rendgen. Čini se, ipak, da je riječ samo o natučenosti'', poručio je Marquez putem Instagrama.

Meksikance do početka SP-a još očekuju prijateljske utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Portugala, a Mundijal će otovriti 13. lipnja protiv Kameruna. Četiri dana kasnije ih očekuje domaćin Brazil, a 23. lipnja i Hrvatska. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider