Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Falcao se oporavlja

Pogledajte kako su Kolumbijci prosuli dva gola prednosti!

Ni u trećoj uzastopnoj utakmici kolumbijska nogometna reprezentacija nije uspjela doći do pobjede iako je u subotu u Buenos Airesu imala sve u svojim rukama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Momčad Josea Pekermana je u prijateljskoj utakmicu u sklopu priprema za skorašnje Svjetsko prvenstvo odigrala neodlučeno 2-2 protiv Senegala.

Poveli su Kolumbijci u prvom poluvremenu pogocima Teofila Gutierreza i Carlosa Bacce, ali već u prvih deset minuta nastavka Senegalci su došli do izjednačenja preko Mousse Konatea i Cheikha Ndoyea. Iako je od 67. minute Kolumbija imala igrača više na terenu zbog isključenja Ibrahime Secka, nije uspjela pronaći put do pobjede.


Colombia vs Senegal 2 -2 All Goals Highlights... by elencrist007

I u posljednje dvije prijateljske utakmice, protiv Nizozemske i Tunisa, Kolumbijci su odigrali neodlučeno, a priliku da na SP ipak odu s pobjedom će imati u petak kada u Buenos Airesu igraju protiv Jordana.

Vrijedi istaknuti da Radamel Falcao, koji se i dalje oporavlja od ozljede koljena, nije bio u kadru za dvoboj protiv Senegala, ali je zaigrao branič Napolija Camilo Zuñiga koji je zbog slične ozljede propustio gotovo cijelu sezonu Serije A. 

Prijateljske utakmice:

Kolumbija - Senegal 2-2 (Gutierrez 12, Bacca 45 / Konate 47, Ndoye 52)

Panama - Srbija 1-1 (Gomez 60 / Ivanović 25)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider