Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Čekali smo ga, ali...'

Nacija u šoku: Jedan od najboljih napadača današnjice ne ide na SP!

Izbornik kolumbijske nogometne reprezentacije Jose Pekerman objavio je tužnu vijest za sve navijače te južnoameričke reprezentacije. Radamel Falcao ne putuje s momčadi u Brazil...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Pekerman je na konferenciji za novinare izjavio da se napadač Monaca nije dovoljno oporavio od loma ligamenata u lijevom koljenu, te da je to glavni razlog zbog kojeg da mora izostaviti s konačnog popisa igrača.

''Čekali smo ga do posljednjeg trenutka, ali nažalost nije se uspio oporaviti do željene razine'', rekao je Pekerman, na kojeg se nadovezao razočarani napadač:

''Nisam želio samo sjediti na klupi i gledati svoje kolege koji su na 100 posto, a ja ovakav uzimam mjesto nekome tko bi mogao biti zvijezda SP-a. Uostalom, moram se u potpunosti oporaviti za iduću sezonu. Moji suigrači moraju nastaviti vjerovati u svoje mogućnosti i siguran sam da tada možemo do dobrog rezultata u Brazilu.''

Popis igrača Kolumbije za SP:

Vratari: David Ospina, Camilo Vargas, Faryd Mondragon.

Braniči: Mario Yepes, Cristian Zapata, Eder Balanta, Carlos Valdes, Pablo Armero, Camilo Zuniga, Santiago Arias.

Vezni: Abel Aguilar, Carlos Sanchez, Alexander Mejia, Aldo Ramirez, Juan Quintero, Victor Ibarbo, Juan Cuadrado, Freddy Guarin, James Rodriguez.

Napadači: Carlos Bacca, Jackson Martinez, Teofilo Gutierrez, Adrian Ramos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider