Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Soudani u momčadi

Vahid Halilhodžić odaslao upozorenje: Proživljavao sam noćnu moru!

Alžirska nogometna reprezentacija u prvoj je prijateljskoj utakmici u sklopu završnih priprema za Svjetsko prvenstvo svladala Armeniju s 3-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Strijelci su za Alžirce još tijekom prvog poluvremena bili Essaid Belkalem, Nabil Ghilas i Islam Slimani, a u nastavku je poraz Armenije ublažio Artur Juspašjan. Izbornik afričke vrste Vahid Halilhodžić izrazio je zadovoljstvo igrom svojih nogometaša, ali im je i poslao upozorenje da ne smiju upasti u euforiju.

"Odigrali smo dobro, stvarajući presing na suparničku obranu. Nametnuli smo svoju igru Armeniji, što nam je omogućilo da zabijemo tri gola. Uživao sam u igri svojih igrača, premda sam u zadnjih 20 minuta proživljavao noćnu moru. Upravo zbog toga moji igrači moraju shvatiti da Armenija nije Belgija", upozorio je bosansko-hercegovački stručnjak i nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, kluba čiji igrač Soudani uspješno nastupa za alžirsku reprezentaciju.

Alžir će SP otvoriti 17. lipnja dvobojem protiv Belgije, a u skupini H će još igrati i protiv Južne Koreje i Rusije. (TS)


Algeria vs Armenia 3-1 ~ All Goals & Highlights... by topuspe

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider