Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi s ozljedama

Diego Costa otkrio kada se vraća na travnjak

Napadač španjolske nogometne reprezentacije Diego Costa najavio je da bi se mogao vratiti na teren u prijateljskoj utakmici protiv Salvadora iduće subote...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Costa posljednjih tjedana ima velikih problema s ozljedom zadnje lože zbog čega je u finalu Lige prvaka, u kojem je njegov Atletico izgubio od Real Madrida (4-1), izašao već u devetoj minuti. Španjolski izbornik Vicente del Bosque ga je unatoč tome odlučio voditi u Brazil, a Costa vjeruje da će upisati koju minutu i prije samog početka Svjetskog prvenstva.

"Oduševljen sam što sam dobio priliku predstavljati Španjolsku na SP-u. Ide mi odlično. Radio sam posljednjih dana s fizioterapeutima i kondicijskim trenerima i stvarno se osjećam dobro. Od nedjelje sam u punom treningu s ostatkom momčadi i nadam se da ću zaigrati protiv Salvadora", rekao je za Marcu rođeni Brazilac koji je u prošloj sezoni Primere postigao 27 pogodaka.

Utakmica između Španjolske i Salvadora igra se u subotu u Washingtonu. Za ''furiju'' će to biti posljednja provjera prije SP-a na kojem će braniti naslov. Suparnici u skupini B su joj Nizozemska, Čile i Australija. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider