Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio Željku Veli

Šuker za Dnevnik Nove TV objasnio 'sramotu za hrvatski nogomet'!

Željko Vela je uoči Superkupa na Maksimiru razgovarao s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Davor Šuker gostovao je u Dnevniku Nove TV sat vremena uoči utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka. Željko Vela je predsjednika HNS-a na Maksimiru pitao i za dojmove s U20 Svjetskog prvenstva na kojem je Hrvatska ispala u osmini finala od Čilea.

>> Šuker bijesan: Ovo je sramota za hrvatski nogomet!

Šuker je nakon utakmice izjavio kako je to 'sramota za hrvatski nogomet', a mediji nisu uspjeli dobiti dodatno pojašnjenje te oštre reakcije. Uživo u Dnevniku Nove TV, Šuker je otkrio što ga je toliko zasmetalo.

''Uf, mladi...došao sam malo s puta umoran. Ne može se događati da igrač ne da povratnu loptu. Ljut sam malo na Livaju, ali evo mlad je... Biti među osam na svijetu bi bila velika stvar za hrvatski nogomet'', pojasnio je Šuker zašto je burno reagirao.

''A na što sam još više ljutit je to da Španjolska točno zna kako igra. I mlada i A reprezentacija. Zašto i mi to ne napravimo? Bit će tu velikih promjena'', poručio je Šuker.

Prošla je prva godina Šukerova mandata. Ocjenu njegova rada ostavio je drugima.

''Bitno je da mlađi ljudi dolaze, da vraćamo Ligu 10 i povjerenje u hrvatski nogomet. Puno smo napravili.''

Što je sve Davor Šuker otkrio Željku Veli pogledajte u video isječku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider