Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvi razlozi...

Štimac objasnio zašto brani Sammira, i Ćiro stao uz Brazilca: Iznenađeni?

Poznatom nogometnom partijaneru novi izlazak neće prisjesti. Recidivizmu usprkos, izbornik Štimac jasno je poručio da Sammira neće sankcionirati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Možda ću ga nagraditi. Zadnji put je imao 2.5 promila, evidentan je napredak. Možemo biti cinični koliko želimo, ali glavno je da ja u tome ne vidim nikakav problem. Sammir je mlad čovjek, to što je u subotu popio dva piva do 3.30 ujutro, to je ok. Zar je to puno?"

Štimčeva reakcija dopala se najuspješnijem izborniku Hrvatske, Ćiri Blaževiću.

"Svatko od nas nosi, pogotovo mladi čovjek, neku deformaciju koja nije u tako velikoj mjeri da bi ga se drastično kaznilo. Svi smo skočili da ga treba razapeti. On je svjestan te hipoteke i siguran sam da u skoroj budućnosti on to više neće napraviti."

Obećavao je to često i sam Sammir, ali na kraju bi se sve vratilo na staru narodnu. O obećanju i radovanju. Uz minimalne posljedice.

A u isto vrijeme dok Sammirovi izlasci iznova okupiraju naš medijski prostor, Dance je uzdrmao slučaj Bendtner. Jedan od najvažnijih igrača reprezentacije uhvaćen je kako s 1.75 promila alkohola u krvi vozi u pogrešnom smjeru središtem Kopenhagena.

Danski nogometni savez na šest ga je mjeseci izbacio iz reprezentacije, a sud mu odredio kaznu od 147 tisuća dolara, te trogodišnju zabranu vožnje u Danskoj.

"Kazne neće biti. Ja sam svoju vojsku odabrao i s njom idem u rat. Dok oni meni odgovaraju na terenu kako tražim, i ne krše niti klupsku niti reprezentativnu disciplinu, bit ću uz njih", neumoljiv je Štimac po pitanju Sammira.

"Imao sam i ja sličnih situacija, koje nikad nisu izašle u javnost, a možda su bile i gore, pa sam znao prešutiti, upozoriti da se to više ne dogodi", tvrdi Ćiro.

Kao što godinama upozoravaju i Sammira...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider