Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Domaćin na mukama

Postoji li mogućnost da Brazil i Hrvatska ne igraju u Sao Paulu?

Organizatori Svjetskog prvenstva u Brazilu odlučili su još jednom testirati stadion u Sao Paulu na kojem će se odigrati prva utakmica Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Brazila...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stadion Itaquerao još uvijek nije u potpunosti dovršen, nisu postavljene sve sjedalice, a na otvaranju je došlo do prokišnjavanja krova što se također moralo sanirati, no krov definitivno neće biti gotov do početka SP-a. Trebao je to biti i konačni test uoči susreta između Brazila i Hrvatske, no nije prošao najbolje i organizatori su odlučili za novi ispit. Prije prvog susreta Svjetskog prvenstva na ovom stadionu odigrat će se još jedna utakmica brazilskog prvenstva.

"Želimo biti sigurni da će cijela infrastruktura funkcionirati u svojem punom profilu. Očekujemo oko 70 tisuća gostiju, oči cijelog svijeta bit će usmjerene prema Sao Paulu i jednostavno ne smijemo ni pod koju cijenu podbaciti", stoji u priopćenju.

Osim susreta između Brazila i Hrvatska na ovom stadionu odigrat će se i utakmice između Urugvaja i Engleske, Nizozemske i Čilea, Južne Koreje i Belgije, jedan dvoboj osmine finala i jedan polufinala. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider