Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadnji trening uoči puta

Snježna priprema za Wales: Štimac najavio tri izmjene u sastavu!

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili su zadnji trening pred odlazak na gostujuću utakmicu u Wales...

Velikog trijumfa nad Srbijom s posebnim će se guštom sjećati cijelog života, no za hrvatske reprezentativce maksimirski petak danas je tek slatka uspomena. Jer, već za dva dana čeka ih novo kvalifikacijsko iskušenje. Gostovanje u Walesu koje, jednako kao i susret sa Srbijom, vrijedi tri boda. Njihovo osvajanje isključivi je cilj optimistične hrvatske vrste.

>> Šimunić pod upitnikom za Wales: Štimac pozvao zamjenu!

>> Prosinečki: Pobjeda protiv Srbije je vrijedna odlaska u Brazil

>> Štimac EKSKLUZIVNO: Nismo igrali lijepo, ali smo ostavili srce na terenu

Hrvatski reprezentativci odradili su snježni trening na Maksimiru prije polaska za Wales. U ponedjeljak ujutro ljubimci nacije putuju prema Otoku, a jedno od najčešćih pitanja jest je li ostalo dovoljno energije nakon velikog emotivnog pražnjenja protiv Srbije?

''Bila je jako velika nervoza i dosta te sve to isprazni. Ali, najbitnije je da smo mi tu utakmicu pobijedili i sada smo u pripremama za Wales. Osjećamo se bolje, odmornije i vjerujemo da ćemo opet doći do pobjede'', izjavio je Luka Modrić.

Izbornik Štimac odmah nakon Srbije najavio je barem tri promjene u sastavu za Wales. Nakon Kranjčara, vrlo vjerojatno otpao je i Šimunić. Zamjenika kapetana muči istegnuće lista, pa je Štimac naknadno pozvao mladog stopera Werdera Matea Pavlovića.

Manjih problema ima i Ivan Strinić, no on bi trebao biti spreman za 'operaciju Swansea'.

Velšane smo prije pet mjeseci dočekali u Gradskom vrtu i riješili bez većih problema. No, Otočani će na svom terenu biti mnogo zahtjevniji zadatak.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider