Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Narodno veselje

Sjajan doček hrvatske reprezentacije u Bad Tatzmannsdorfu

Hrvatska nogometna reprezentacija po treći put u posljednjih šest godina stigla je na pripreme u austrijski Bad Tatzmannsdorf, gdje im je pripređen sjajan doček.

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Stotine navijača s hrvatskim i austrijskim zastavicama i u dresovima hrvatske reprezentacije priredilo je ispred hotela Avita dobrodošlicu izborniku Niki Kovaču i 26-rici hrvatskih nogometaša koji će u narednih sedam dana u ovom mještašcu u pokrajini Gradišće, udaljenom oko 200 kilometara od Beča, pripremati za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Izborniku Kovaču su pritom domaćini uručili i poseban poklon - starinsku kožnu loptu i repliku “oldtajmerskih” kopački.

Hrvatska reprezentacija će navečer odraditi i prvi trening, koji će biti otvoren za javnost.

Kovaču se ponudio 'novi igrač' za lijevog beka, Dudu najavio: Slavit ću gol Brazilu!

Niko Kovač u Austriju je poveo 26 igrača, a u Bad Tazmanndorfu će im se naknadno priključiti Luka Modrić i Niko Kranjčar koji imaju klupske obveze u subotu - Modrić za Real u finalu Lige prvaka, a Kranjčar za QPR u borbi za plasman u Premijerligu. Od ukupno 28 kandidata za Svjetsko prvenstvo otpast će petorica.

Reprezentacija se vraća u Hrvatsku za tjedan dana, na prijateljsku utakmicu s Malijem u Osijeku nakon čega će biti poznat i konačni popis od 23 igrača koja idu u Brazil. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider