Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Želimo naše u Brazilu

Reprezentacija treba navijače: 'Bodrite nas kao protiv Srbije'

Još je jedan ostao do najvažnije utakmice hrvatske reprezentacije u posljednjih godinu i pol dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI HRVATSKA - ISLAND

Hrvatska sutra dočekuje Island u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija. Hoćemo li vidjeti Brazil ovisi o sutrašnjem rezultatu. Bilo kakva pobjeda donosi Svjetsko prvenstvo i četvrte uspješno odrađene dodatne kvalifikacije.

>> Može li Hrvatska protiv OVIH brojki? Bolje da ih ne gledate...

>> Islanđani stigli u Zagreb, imat će podršku od oko 1000 navijača

Reprezentacija je mnoge razočarala i na Islandu. Slaba igra unatoč igraču više nije donijela slavlje već u prvoj utakmici. No, to ne znači da naši nogometaši ne zaslužuju potporu. U pitanju je odlazak na Svjetsko prvenstvo na kojem nas nije bilo od 2006. godine. Više od toga ne postoji i zato tko može neka ode na Maksimir i da potporu Vatrenima.

Zasad je prodano tek nešto više od 10 tisuća ulaznica. Kod ostalih reprezentacija stadioni su odavno rasprodani. Pa nisu valjda Hrvati izgubili interes za nacionalnu momčad? Protiv Srbije je Maksimir bio pun, a nakon toga posjeta je osjetno pala. Žalosno je ako su svi na stadion tada pohitali zbog Srbije, a ne Hrvatske. Valjda više volimo svoje nego što ne volimo druge.

''Bodrite nas kao protiv Srbije'', apelira Ivica Olić.

Našim nogometašima samopouzdanje je jako poljuljano. Izgubili su od Belgije, dva puta od Škotske, nisu zabili na Islandu i sada ih dignuti mogu samo vjerni navijači. Ako se Maksimir ne može napuniti na ovoj utakmici, onda zbilja nema smisla više tamo igrati.

Ne zaboravite, ne igraju omraženi gazde hrvatskog nogometa već nogometaši čije uspjehe na velikim natjecanjima euforično slavimo u rijetkim trenucima zajedništva koje se pojavi svakog drugog lipnja...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider