Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajno će im doći

Real Madrid i Njemačka itekako računaju na ovo 'pojačanje'

Nogometaš Real Madrida i njemački reprezentativac Sami Khedira istanuo je kako se ne želi žuriti s povratkom nogometu nakon poduže stanke zbog ozljede koljena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sami Khedira se ozlijedio u studenom tijekom prijateljske utakmice Njemačke protiv Italije u Milanu (1:1), a stradali su mu križni ligamenti desnog koljena.

Nakon operacije je procjena glasila da ga čeka šest mjeseci stanke, ali čini se da bi se mogao ranije vratiti na teren. Nedavno je Realov trener Carlo Ancelotti natuknuo kako bi se Khedira momčadskim treninzima mogao vratiti za tri tjedna. Khedira je ipak podvukao kako se planira vratiti u akciju tek kada će se osjećati potpuno spreman.

"Ne želim gledati predaleko prema naprijed i razmišljati o budućnosti. Moja dnevna rutina uključuje naporni rad i to je sve što me trenutno zanima. Neću se baviti nagađanjima kada bih se mogao vratiti na teren", izjavio je Khedira, čiji povratak na travnjake željno iščekuju Carlo Ancelotti i Joachim Low. I u Realu i u reprezentaciji Njemačke Khedira je veznjak s najboljom igrom u defenzivi, a kao takav neizostavan je kotačić u gradnji velikih uspjeha...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider