Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet nevolje

Nove ozljede u reprezentaciji: Pranjić i Badelj u problemima

Nevoljama s ozljedama hrvatskih reprezentativaca kao da nema kraja...

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Ozljede Ivana Strinića, Nike Kranjčara i Ive Iličevića možda neće biti jedine uoči Svjetskog prvenstva. Badelj i Pranjić prolaze kroz intenzivnu terapiju, sutra će obaviti preglede zbog ozljede aduktora. Ipak, liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević ne diže paniku, kao ni Pranjić koji vjeruje kako će sve biti u redu.

Milan Badelj jučer nije ni trenirao. Problema je na treningu bilo za još neke. Lagano se počinje pojavljivati umor od napornog rada, pa je Kovač za danas zakazao samo večernji trening.

EKSKLUZIVNO - Niko Kovač: To što smo uživo vidjeli u Slavoniji je stravično

Na treningu u utorak poslijepodne reprezentativci se nisu štedjeli, a posljedice je prvi osjetio Dejan Lovren, na kojeg je oštro startao Mario Mandžukić. Srećom, stoper Southamptona se nakon liječničke intervencije digao i vratio u igru.

Slična stvar dogodila se i Gordonu Schildenfeldu, a njegov 'Mandžukić' bio je Ivan Močinić.

Sve su to bile bezazlene situacije naspram one koja se dogodila 10-ak minuta prije kraja treninga. Tada je trening napustio Danijel Pranjić, jedini lijevi bek u kadru. Igrač Panathinaikosa se uhvatio za preponu.

Niko Kovač, naime, inzistira da mu prijavljuju i najmanju bol koju osjete budući da su trenutno u fazi priprema gdje su treninzi iznimno teški, a sve kako bi se spriječile ozljede.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider