Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rakitić ozlijeđen

Promjene u kadru uoči Škotske: Pozvani Maloča i Ademi

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je dva nova imena uoči utakmice sa Škotskom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Maloča novi je igrač u kadru reprezentacije, koja će se u utorak suprotstaviti Škotima u Glasgowu. Uz Maloču, pozvan je i Arijan Ademi.

Izbornik Igor Štimac odlučio je pozvati kapetana Hajduka, koji je za reprezentaciju debitirao u kolovozu 2012., na Štimčevoj premijeri. Maloča je u međuvremenu u Hajduku dogurao do statusa kapetana, a nastup u tom porazu jedini mu je u dresu seniorske reprezentacije (uz onaj na Kantridi kada su snage odmjerile selekcija HNL-a i reprezentacija). Maloča će se priključiti reprezentaciji nakon što odigra prijateljski dvoboj u Polači između istoimenog niželigaša i Hajduka.

Ademi je, pak, za reprezentaciju debitirao u trijumfu nad Južnom Korejom u Londonu (veljača ove godine), a otad je skupio tri nastupa.

Bez Rakitića i trojca ustupljenog mladoj reprezentaciji

U Škotskoj neće biti ozlijeđenog Ivana Rakitića, a trojicu igrača Štimac je prepustio izborniku U21 reprezentacije Niki Kovaču (Kovačić, Vrsaljko i Bubnjić).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider