Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Doček iz snova

Pogledajte kako je dolazak 'Vatrenih' i Modrića bacio Osječane u delirij!

Hrvatska nogometna reprezentacija završila je s pripremama u Bad Tatzmannsdorfu i danas je stigla u Osijek.

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Za Dnevnik NoveTV iz Osijeka se javio Andrija Jarak.
Osječani su bili oduševljeni s dolaskom reprezentacije, druženje s navijačima obilježilo je današnji dan.

Kovač najavio: Mandžo od prve minute protiv Malija, Modrić željan igre

„Nitko poput Vatrenih ne može razveseliti Slavonce osobiti ovih dana kada su proživjeli sve ove silne poplave i katastrofe. Vatreni su im uistinu vratili malo osmjeh na lice. Negdje oko 13 sati došli su u hotel Osijek koji je bio doslovce okupiran od strane brojnih obožavatelja, poglavito djece koji su se htjeli fotografirati i dobiti autogram od svojih idola. Na treningu reprezentacije u Gradskom vrtu skupilo se nekoliko tisuća znatiželjnih Osječana“, istakao je Andrija Jarak.

Dolazak Vatrenih bacio je Osječane u delirij, a ovakav doček oduševio je igrače Nike Kovača.
"Jako nam je veliko zadovoljstvo što opet možemo sutra igrati pred najboljim navijačima u Osijeku i naravno želimo pobijediti da svi skupa slavimo i pripremimo se za Brazil“, poručio je kapetan Darijo Srna, dok je Ivica Olić dodao:
"Ne sumnjam da će Slavonci sutra napraviti pravu feštu na stadionu i bit će nam drago i zadovoljstvo."
Igrači su navijačima dijelili majice, autograme i fotografirali se s njima.
"Ja sam dobila majicu, znači ne mogu vjerovat da sam to dobila. Nemam sreće općenito", kaže Glorija.
"Dobila sam majicu, potpis i sliku", dodaje Lea.
"Evo dobili smo majice, djeca su igrala nagradne igre“, ističe Goran.

Nažalost nisu svi mogli do uspomene s Vatrenima.
"Policija je bila iza. Kaže da trebamo korak dalje. Niste uspjeli doći do njih? Ne. Jeste razočarani? Jesmo", kazali su u glas Hrvoje i Antonio.
Robert i Josip osmislili su najbolji slogan za reprezentaciju. Za nagradu su dobili dres i priliku da pobijede Srnu i Mandžu u stolnom nogometu.
"Kad smo počeli vodit onda su se oni uplašili da će izgubit a ne smiju u Osijeku izgubit nikako. Moraju sutra pobijediti, pa smo ih onda pustili da pobjede", kaže Robert Jelić.

Osječani su još jednom pokazali koliko im znači reprezentacija.
„U subotu se igra važna prijateljska utakmica s Malijem koja realno nije nogometna velesila ali koja itekako može odglumiti Kamerun, protivnika Hrvatske u skupini na Svjetskom prvenstvu. Niko Kovač je na press-konferenciji obećao maksimalnu ozbiljnost, zalaganje i pristup. Istakao je da je kao igrač igrao ovdje u Gradskom vrtu dva puta, protiv Estonije i Irana, oba puta bilo je neriješeno pa sada pod svaku cijenu želi pobjedu. Glavna je vijest da je u Osijek došao i priključio se treningu hrvatski stožerni igrač Luka Modrića. Dolazak europskog prvaka izazvao je najviše oduševljenja ovdje među navijačima. Što se tiče zdravstvenog kartona, Danijel Pranjić niže krugove oko terena, dok je Milan Badelj pod strogim liječničkim nadzorom. Kovač je rekao da će do zadnjeg trenutka čekati Badelja i odlučiti hoće li ga voditi u Brazil“, izvijestio je Andrija Jarak s lica mjesta, iz Gradskog vrata, gdje je hrvatska reprezentacija odradila trening.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider