Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oliću najveće ovacije

Pogledajte kako su najvjerniji navijači dočekali heroje iz Istanbula!

Na zagrebačkom aerodromu Pleso 100-injak najvjernijih navijača dečekalo je heroje iz Istanbula predvođenih izbornikom Slavenom Bilićem…

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je pregazila Tursku usred Istanbula s nevjerojatnih 3:0 u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Euro 2012. Iako se još mora igrati uzvrat u utorak na Maksimiru teško da Hrvati neće vidjeti Poljsku i Ukrajinu sljedeće godine.

Nakon svih nevolja, loših igara i kritika Vatreni su odigrali fantastičnu utakmicu nakon koje su zaslužili da ih navijači dočekaju u zračnoj luci. Na Plesu se oko tri sata ujutro, kao što ste mogli vidjeti u našem live streamu, okupilo 100-injak najvjernijih navijača, a najveće ovacije svakako je dobio povratnik u momčad nakon ozljede Ivica Olić, strijelac prvog gola.

Bilo je pjesme, skandiranja Slavenu Biliću da ostane na klupi i nakon Eura, a oni najuporniji su se uspjeli s herojima iz Istanbula i fotografirati - i to u autobusu!

Očekivano, navijači su skandirali bivšim igračima Dinama Eduardu (Du-Du, Du-Du!) i Mandžukiću, kao i Domagoju Vidi koji je postao nezamijenjiv u obrani Vatrenih.

"Nadam se da će ova utakmica biti prekretnica i da će sve krenuti na bolje. Dogovorili smo se da ćemo ih napasti od prve minute i to se pokazalo kao odlična taktika. Idemo ih pobijediti još u utorak, pa nek onda oni plaču, kao što smo mi na Euru", poručio je Vida.

Jedan od heroja bio je Vedran Ćorluka, čiji je nastup do posljednjeg trena bio upitan.

"Nije još ništa gotovo, moramo i drugu utakmicu odigrati kao ovu. O osveti nismo razmišljali, bili smo koncentrirani samo na ovu utakmicu."

Ivan Rakitić nije želio spominjati riječ osveta za Euro 2008..

"Osveta je ogrešna riječ. Mi smo jednostavno htjeli krenuti prvim korakom na to Euro i mislim da smo u tome uspjeli."

Osim najvjernijih navijača, 'Vatrene' je dočekao 'biskup' sa svojim ministrantom. Radilo se zapravo o u noći Blažu i Denisu iz Pervanove družine koji su pokušali dodatno razveseliti Bilića i društvo, a za poklon su im pripremili doplomu Martinjske noći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider