Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Umirovljeni tragičar

Odbjegli srpski sin o okršaju s Hrvatskom na Maksimiru: 'Bit će sjajno!'

Kapetan Manchester Uniteda najavio je skorašnji okršaj Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nemanja Vidić u razgovoru za FourFourTwo istaknuo je da, unatoč oproštaju, itekako prati nastupe reprezentacije kojoj baš i ne ide najbolje na putu za Brazil. Vidić se, podsjećamo, oprostio od nacionalnog dresa nakon što je u utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za Euro 2012. promašio penal u Mariboru protiv Slovenije.

Srbi su u prva četiri dvoboja osvojili samo četiri boda, dok Belgija i Hrvatska na vrhu skupine imaju po deset.

"Imamo mladu reprezentaciju. Nismo dobro krenuli u kvalifikacije, ali možemo biti samo jači, pred nama je sjajna budućnost. Ja sam se umirovio i sada sam samo navijač reprezentacije. Utakmica protiv Hrvatske će biti sjajna za gledanje i igranje, a Srbija ima mlade igrače koji mogu pokazati svoje sposobnosti i usrećiti zemlju", rekao je Vidić i još se malo osvrnuo na vlastito umirovljenje.

"Nikad ne znaš kad je pravo vrijeme za odlazak iz reprezentacije. Moraš donijeti odluke, neke su dobre, a neke nisu. No, ponekad moraš otvoriti mjesto mladima, a ja sam ionako igrao deset godina za reprezentaciju. Sad sam mladima pružio priliku da igraju i pokažu svoje sposobnosti. Imamo nekoliko vrlo dobrih mladića, primjerice Matiju Nastasića iz Manchester Cityja", zaključio je Vidić. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider