Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za drugo mjesto

Ne misle svi isto: 'Meksiko, Hrvatska i Kamerun su podjednaki'

Hrvatski nogometni reprezentativci dobili su za Mundijal iduće godine skupinu popunjenu domaćinom Brazilom, Meksikom i Kamerunom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazil je vjerojatno u takvom okruženju veliki favorit za prvo mjesto, dok na papiru nekako podjednako sve tri preostale momčadi konkuriraju za drugo mjesto i prolaz prema osmini finala.

>> Reakcije igrača: 'Teška skupina, ali jedva čekamo Brazil!'

>> Hrvatska izvukla Brazil, Meksiko i Kamerun: Otvaramo Svjetsko prvenstvo!

>> Hrvati su europski Brazilci: 'Joga bonito' pa neka svijetu cure sline!

''Mi smo mlada momčad, mnogim mojim nogometašima će ovo biti prvo veliko natjecanje u karijeri. Pred nama je svjetla budućnost, ali već sada sam siguran da mnoge možemo iznenaditi'', najavio je izbornik Kameruna, 65-godišnji Nijemac Volker Finke, koji je ove godine preuzeo tu dužnost.

Smatra da osim Brazila nema favorita.

''Brazil je ispred svih u skupini, ali od Hrvatske i Meksika moja momčad sigurno može biti bolja. Mislim da Meksiko, Hrvatska i Kamerun imaju podjednake reprezentacije. Gledamo prema drugom mjestu i mislimo da je dohvatljivo, objasnio je Nijemac.

Osvrnuo se i na reprezentaciju Meksika s kojom Kamerunci igraju prvu utakmicu.

''Meksiko ima najbolju reprezentaciju u središnjoj Americi. Znamo koji su im ključni igrač i dobro ćemo se spremiti za njih'', zaključio je Finke. (TS / VLM)

Jeste li zadovoljni skupinom na Svjetskom prvenstvu s Brazilom, Meksikom i Kamerunom?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider