Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludilo u vlaku

Nova TV u Skoplju: Raspjevani navijači unatoč kamenovanju po Srbiji!

Nova TV danas je cijeli dan provela u Skoplju, kamo je vlakom stiglo oko 250 navijača Hrvatske...

U organizaciji službene navijačke Udruge 'Uvijek vjerni' Zagreb su napustili u četvrtak kasno popodne oko 17.15, a u Skoplje stigli u petak oko podneva te će tradicionalno iščekivati utakmicu u centru makedonske prijestolnice.

No, ''kockasta horda'' nije čekala petak popodne da bi se počela veseliti. Po dobrom starom običaju, atmosfera u vlaku je bila kao da se slavi pobjeda još od zagrebačkog Glavnog kolodvora, zalihe piva su osigurane kao i gitara da 'štimung' bude potpun.

A da 'štimung' bude potpun pobrinule su se i neke vruće glave u Srbiji. Dva puta je tijekom noći bio kamenovan vlak s našim navijačima. Jednom su kamenja letjela nakon granice sa Srbijom, a drugi put pred Beogradom. Razbijena su dva prozora i veće štete nema te nitko od putnika nije ozlijeđen.

"Bilo nas je u vlaku oko 200. Malo su nas kamenovali u Srbiji, sve je u redu...", referira Kruno Grlević iz navijačke Udruge 'Uvijek vjerni'.

Treba napomenuti kako navijačke skupine hrvatskih klubova nisu u vlaku.

Naši navijači su oko 12 sati stigli u makedonsku prijestolnicu te u centru grada iščekuju utakmicu koja je na rasporedu u 20.30 sati. U Skoplju ih je dočekalo veliko osiguranje i policija kako ne bi došlo do nemilih scena s domaćim navijačima.

Na stadionu Filipa II. trebalo bi biti 1700 naših navijača, a utakmica počinje u 20.30 sati. Hrvatski navijači 'ukrasili' su Skoplje porukama protiv HNS-a i izbornika Štimca, te onom kojom su čestitali rođendan generalu Anti Gotovini.

U priloženom videu pogledajte što je naš Željko Vela zabilježio u Skoplju tijekom dana!

Ukoliko imate fotografije s puta u Makedoniju ili iz Skoplja, šaljite ih na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider