Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica visokog rizika

Najveće osiguranje u povijesti Srbije: 4000 policajaca čuva Hrvate!

Domaćini u Beogradu očekuju da će se na Marakani sakupiti oko 30.000 gledatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI SRBIJA - HRVATSKA!

Reporter Dnevnika Nove TV Željko Vela javio se iz Beograda s novim informacijama uoči okršaja Srbije i Hrvatske na beogradskoj Marakani.
„Ulaznice se trenutačno loše prodaju, ali domaćini se nadaju da će sutra biti puno bolje. Očekuje se da će na Marakani biti 25 – 30 tisuća ljudi.“

>> Štimac: Idemo po pobjedu! Marakana nas ne može impresionirati!

>> 'Najjači čovjek' Srbije: Ako nekom padne napamet raditi cirkus...

>> VIDEO: Hrvati stigli u Beograd uz neviđene mjere osiguranja

Srpske vlasti poduzele su neviđene mjere sigurnosti.
„Angažirano je čak 4000 policajaca, kažu da je najosiguravanija utakmica u povijesti Srbije, a nema gostujućih navijača. Za ilustraciju. Na recepciji hotela su nas dočekala dva policajca i ponudila nam prijevoz do stadiona. Možete misliti kako tek čuvaju hrvatske nogometaše“, izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV u trenucima dok je hrvatska reprezentacija završavala trening na Marakani.

Nakon trodnevnih priprema, brzinski odrađenih u Zagrebu, hrvatska nogometna reprezentacija preselila se u Beograd. Novih problema s ozljedama nije bilo, a i atmosfera je, sudeći po viđenom na Plesu, na visokoj razini.

Glavna Štimčeva dvojba vezana je uz poziciju lijevog beka. Čini se kako je Lovren prva opcija.
"Ne znamo još ništa, nije 100 posto sigurno, ali spreman sam zaigrati na svakoj poziciji, sigurno da neće biti lako zaigrati na nepriprodnojoj poziciji, ali spreman sam za reprezentaciju odigrati na bilo kojoj poziciji."

Svi se nadaju kako će let iz Beograda biti popraćen veselom atmosferom, kao i odlazak tamo. Olić očekuje sličnu utakmicu onoj zagrebačkoj.
"Vjerujem da će tako nešto biti i na ovoj utakmici i nadam se istom ishodu, da ćemo mi tu utakmicu pobijediti jer kao što sam rekao nama su ti bodovi važniji nego njima", kaže Ivica Olić.

Josip Šimunić ne može ni nazrijeti što Hrvatsku očekuje na Marakani.
"Nemam pojma, ne znam. Ja ne znam što će bit za 5 minuta, što će sutra biti - ne znam. Kao što sam rekao, motivacija je tu, ja sam čuo milijun priča za tu Marakana i sutra ću prvi put doživjeti je, jedva čekam."

A motivacije ne nedostaje ni u srpskom taboru.
"Mi se pripremamo za tu utakmicu, imamo ogroman motiv da pokažemo u ovoj utakmici koliko vredimo i da ostvarimo dobar rezultat", kaže Matija Nastasić. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider