Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi na Marakani

'Najjači čovjek' Srbije: Ako nekom padne napamet raditi cirkus...

Hrvatske nogometaše i delegaciju u Beogradu štiti specijalna policija, konjica i helikopteri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI SRBIJA - HRVATSKA!

Prvi potpredsjednik srbijanske Vlade Aleksandar Vučić istakao je kako su mjere osiguranja za utakmicu Srbije i Hrvatske na najvišoj razini te da očekuje da će utakmica proteći u sportskoj atmosferi i bez izgreda.

>> VIDEO: Hrvati stigli u Beograd uz neviđene mjere osiguranja

„Sve će proteći u redu i miru. Oni kojima eventualno padne napamet da naprave neki cirkus, da se igraju s državom bit će iste sekunde sankcionirani“, poručuje Vučić te dodaje:

„Napravili smo pripreme 'prvog stupnja' zaštite, angažirana je specijalna policija, konjica, helikopteri i sve što je potrebno da se hrvatska delegacija i hrvatski nogometaši osjećaju potpuno sigurno. To je i razlog zbog čega pozivamo roditelje s djecom da dođu na utakmicu i daju podršku našoj reprezentaciji“, kazao je Vučić.

Nogometaši Srbije u međuvremenu su odradili trening na Marakani dan uoči ogleda s Hrvatskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider