Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjeruje u Mihajlovića

Mijatović: Uvjeren sam da Srbija neće pognute glave napustiti Maksimir

Nekadašnji veliki crnogorski nogometaš Predrag Mijatović uvjeren je da reprezentacija Srbije ima dobre izglede u petak u Maksimiru, u dvoboju protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mijatović je igrao za tadašnju SR Jugoslaviju 1999. godine, kada su Crna Gora i Srbija još bile u zajedničkoj državi. Štoviše, postigao je i pogodak u Maksimiru u remiju 2-2 u sklopu kvalifikacija za Euro 2000. godine.

>> Novinar bi o ratu, a Srna ponavlja: Ovo je nogometna utakmica!

>> Štimac riješio dvojbe oko sastava i za sutra najavio dar navijačima

''Uvjeren sam da će Srbija odigrati sjajnu utakmicu. Toliko vjerujem u srpskog izbornika Sinišu Mihajlovića, koji zna što hoće i koliko može, da sam gotovo siguran da neće pognute glave napustiti Maksimir. Želim mu svu sreću ovog svijeta'', prenosi Mijatovićevu izjavu srpski portal 24 sata.

''I kada smo igrali zajedno, uvijek su nam sporni bili dvoboji protiv anonimnih Azerbajdžana, Estonije, Makedonije, dok smo protiv jačih daleko bolje prolazili. Stalno smo imali problema s malim reprezentacijama, a fantastične igre pružali protiv velikih. Tako će biti i sada'', dodao je nekadašnji nogometaš Budućnosti, Partizana, Valencije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea.

 

 

Otkrio je Mijatović potom i što je najveća prednost hrvatske reprezentacije.

''Najjači hrvatski adut je kolektiv i odnos prema dresu. Moramo priznati da Hrvati posljednjih godina igraju važnu ulogu u svjetskom i europskom nogometu, dostojanstveno se opraštaju od velikih natjecanja. I dolazak Igora Štimca na klupu dobro su prebrodili, nastavili su pobjeđivati.''

Za kraj se osvrnuo i na Luku Modrića koji je posljednjih tjedana odigrao nekoliko sjajnih utakmica za Real Madrid.

''Proradio je u lošem trenutku za Srbiju, točno onda kada su počeli govoriti da nije igrač za Real. Drago mi je zbog njega, ima karakter pobjednika, svoj način igre. Ukratko, najbolji je, za reprezentaciju uvijek igra na visokoj razini. Međutim, vjerujem da će Mihajlović pronaći rješenje da ga zaustavi.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider