Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najjači sastav do sada

Pogledajte kako Mihajlović gleda na utakmicu s Hrvatskom

Srbijanski izbornik Siniša Mihajlović objavio je popis igrača za utakmicu s reprezentacijom Hrvatskom u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbija i Hrvatska odigrat će utakmicu 8. kola kvalifikacijske skupine A narednog petka u Beogradu, a Mihajlović se za taj susret, i susret protiv Walesa četiri dana kasnije, odlučio za povratak uslugama Nemanje Matića (Benfica) i Nikole Maksimovića (Torino).

>> Dobre vijesti: Mandžukić ipak nije teže ozlijeđen!

>> Mihajlović objavio popis za Hrvatsku: Ipak pozvao i Matića!

Srbijanski mediji nagađali su da se Matić vratio u reprezentaciju, ali pod ultimatumom da igra u prvih 11, što je Mihajlović žestoko odbacio:

''To je velika glupost. Bilo mu je drago jednako kao i meni što smo se dogovorili pružiti si ruku. U udarnoj će postavi igrati najspremniji igrači. Vremena je dosta da vidimo koji će to biti, no u glavi već imam osam ili devet igrača'', rekao je izbornik "orlova" u Staroj Pazovi, te je nakon toga istaknuo svoju glavnu uzdanicu u utakmici s Hrvatskom.

''Lazar Marković je jedan od naših ključnih igrača u reprezentacciji, jer ima različite karakteristike od ostalih. Sada je počeo davati i golove što je sjajno. Nadam se da će tako nastaviti i protiv Hrvatske i Walesa'', rekao je Mihajlović, kojeg ne brinu nezadovoljni navijači, koji će i usred Beograda zviždati svojoj reprezentaciji:

''Kada se rasporede zvižduci, malo na Stojkovića, malo Karadžića, malo na mene bit će puno lakše (haha). No, volio bih kada bi došlo što više navijača i podržalo momke koji su to zaslužili. Nikada nisam doživio da igramo u gostima, a da navijači domaće reprezentacije zvižde svojima. To se nama događa. Nismo baš toliko jaki da svojim suparnicima damo takvu prednost. Ako budu nezadovoljni neka zvižde nakon utakmice. Ali neka nam daju punu podršku za vrijeme iste'', kazao je Mihajlović, koji je za kraj komentirao dvije posljednje utakmice naše reprezentacije - poraz od Škotske i tijesna pobjeda protiv Lihtenštajna:

''Svaka je utakmica priča za sebe, ali nitko nije očekivao da će izgubiti od Škotske u Zagrebu. Pokazali su da su čvrsta momčad i nisu bez razloga drugi u skupini. Sve ćemo napraviti da upišemo pobjedu. Svojom smo igrom pokazali da ih možemo dobiti'', zaključio je Mihajlović. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider