Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbija - Hrvatska

Mihajlović objavio popis za Hrvatsku: Ipak pozvao i Matića!

Srpski izbornik Siniša Mihajlović objavio je popis igrača koji će konkurirati za utakmicu Srbija – Hrvatska na Marakani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako se i očekivalo, pozvao je i zvijezdu Benfice Nemanju Matića koji će biti u konkurenciji za prvu momčad. Mihajlović Matića nije pozivao zbog međusobnih nesuglasica iako se radi o iznimno kvalitetnom igraču koji je ovoga ljeta bio na meti mnogih europskih ligaša.

I dok se Matić našao na popisu Mihajlović i dalje ne računa na Adema Ljajića koji je prije par dana pojačao Romu. Na Mihajlovićevu popisu nalaze se:

Vratari: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić

Braniči: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović

Vezni red: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić, Dušan Basta

Napadači: Filip Djuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović, Filip Djordjević.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider