Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško mu palo

Mihajlović iskren: Poraz u Zagrebu mi je najteži u karijeri, ali...

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović ukazao se pred novinarima prvi put nakon povratka iz Zagreba. Priznao je da mu je poraz od Hrvatske najteži u karijeri…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naša je reprezentacija u petak svladala Srbiju s 2-0 u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Hrvatska dijeli vrh skupine A s Belgijom, obje momčadi imaju po 13 bodova, dok su Srbi sada tek na četvrtom mjestu sa samo četiri boda.

>> Pogledajte kako se Mel Gibson skoro 'ubio' kad je Mandžo zabio Srbima

>> Preokret u Srbiji: Ipak tjeraju Mihajlovića nakon poraza od Hrvata?!

''Bez obzira na sve što se pojavljivalo u medijima posljednjih dana, vjerujte da je nama više žao zbog poraza u Zagrebu nego vama. Vi ćete za desetak dana zaboraviti tu utakmicu, a mi ćemo je nositi cijeli život'', poručio je Mihajlović novinarima.

''Kao što mi je uspjeh u Zagrebu 1999. godine bio najdraži u karijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni, i u igračkoj i u trenerskoj karijeri'', dodao je srpski izbornik.

Ni nekoliko dana nakon poraza Mihajlović, međutim, ne smatra da je Hrvatska pokazala puno više od njegove momčadi u Maksimiru.

''Pokazali smo da vrijedimo protiv Walesa, u 60 minuta protiv Belgije i u drugom poluvremenu protiv Hrvatske. Nisu nas Hrvati nadigrali, a golove su postigli iz naše dvije pogreške. Očekujem da protiv Škotske odigramo dobro, a kada igramo kako znamo, onda možemo da pobijediti svakog suparnika'', kazao je Mihajlović čiju reprezentaciju u utorak u Novom Sadu očekuje dvoboj protiv Škotske koja je trenutno s dva boda na začelju skupine.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider