Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi cilj u karijeri

Messi otkrio što je za njega apsolutna svetinja i prvi cilj u karijeri

Posljednjih dana je argentinski nogometaš Lionel Messi uglavnom suočen s pitanjima o utaji poreza, za koju ga se tereti u trogodišnjem periodu, od 2007. do 2009. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji svjetski nogometaš i as Barcelone ne želi u javnosti pričati o tome, pa tako nije niti u razgovoru za Marcu, gdje se osvrnuo prema svom glavnom cilju u karijeri.

"Prvi moj cilj u karijeri, nakon što sam toliko toga osvojio s Barcelonom, jest postati svjetski prvak s Argentinom. To je još ono malo što mi nedostaje u karijeri", rekao je Messi.

Sjajni Argentinac je dosad igrao na dva svjetska prvenstva i oba puta je u četvrtfinalu ispadao od Njemačke. Na prošlom Mundijalu Elf je razvalio Gaučose sa 4:0, a u Njemačkoj 2006. domaćin je prošao boljim izvođenjem jedanaesteraca.

"Osvajanje Svjetskog prvenstva se ne može uspoređivati s ničim. Što bih izabrao između toga i još jedne Zlatne lopte? Ponavljam, Mundijal je apsolutna svetinja za mene u ovom trenutku."

Nova prilika će se Messiju vjerojatno otvoriti iduće godine u Brazilu, prema kojem Argentina vrlo uspješno brodi južnoameričkim kvalifikacijama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider