Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Hrvatska je uspjela!'

Mamić: Štimcu neću okrenuti leđa ni ako se ne plasira u Brazil!

Zdravko Mamić prokomentirao je igru hrvatske reprezentacije u Beogradu te je odgovorio na pitanje podržava li još izbornika Igor Štimca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija u Beogradu sa Srbijom, član Izvršnog odbora HNS-a i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić prokomentirao je igru hrvatske reprezentacije te je odgovorio na pitanje hoće li podržati izbornika Igor Štimca ako se ne plasira na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

„Apsolutno se mora plasirati! Ako se Hrvatska ne plasira na Svjetsko prvenstvo, to bi onda bio neuspjeh. A s obzirom na to da pretpostavljam koje će biti vaše sljedeće pitanje, odgovorit ću vam unaprijed - Igoru Štimcu neću okrenuti leđa ni ako se ne plasira na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil!“ izjavio je Mamić u razgovoru za Sportske novosti.

>> Štimac poručuje iz Koreje: 'Protiv mene se vodi medijska hajka!'

>> HD uzvraća udarac Štimcu: Niti je dobar izbornik, a niti čovjek!

>> Perspektiva Štimčeve Hrvatske: Postoje dobra i loša vijest

>> Za takvu taktiku ne trebamo izbornika: A tako je lijepo komentirao...

Dva kola prije kraja kvalifikacija Belgija ima pet bodova više od Hrvatske, koja će prema svemu sudeći zauzeti drugo mjesto u skupini te će morati u doigravanje za SP.
„Kako ja gledam na sve to? Uspjeli smo! Hrvatska je uspjela. U našoj kvalifikacijskoj skupini igrale su četiri izvanredne reprezentacije - Belgija, Hrvatska, Srbija i Makedonija. Plus Škotska i Wales, koji nisu za podcjenjivanje. Od osnutka države ovo je bila najjača kvalifikacijska skupina za veliko natjecanje, europsko ili svjetsko prvenstvo u kojoj je Hrvatska sudjelovala.“

Kako je Mamić vidio utakmicu u Beogradu?
„Nisam ja taj koji bi trebao ocjenjivati taktiku. Mogu samo kazati da sam zadovoljan rezultatom. Dobro, ne možemo pobjeći od činjenice da je prvo poluvrijeme izgledalo lošije, dok je u drugom bilo mnogo bolje. Zašto je sve to tako izgledalo, najbolje znaju izbornik Štimac i igrači“, kazao je Mamić u razgovoru za Sportske novosti. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider