Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno u formi

Kranjčar cijeni Islanđane: Smrznut ćemo se? Pa što onda!

Hrvatska vrsta počela je s pripremama za akciju Island, odlučujuće utakmice dodatnih kvalifikacija za svjetsko prvenstvo…

Okupljanje hrvatske reprezentacije počelo je bez Ivice Olića, strijelca pobjedničkog pogotka na utakmici Wolfsburg - Borussia. Olić je upitan za prvu utakmicu zbog ozljede lista. Problema s ozljedom ima i Ivan Strinić.

>> Kovač pozvao zamjenu: Oprostio se kad je Sammir dobio poziv!

>> Kovača zabrinula ozljeda Olića: Pitanje je hoće li biti u kadru?

Osmjesi i pozdravi su bili spremni ali ne i previše priče. Čekaju nas četvrte dodatne kvalifikacije a jedan od raspoloženijih na okupljanju bio je Eduardo koji je zabio za Šahtar u posljednjoj utakmici protiv Hoverle. Još jedan koji je zabijao na ukrajinskim terenima Niko Kranjčar bio je najrazgovorljiviji na temu Island.

''Sigurno ekipa koja dođe do 'playoffa' ima kvalitete, mi smo svjesni da su kvalitetni. To je ekipa koja se ne smije podcijenit pogotovo jer mi u posljednje četiri utakmice nismo odigrali kvalitetan nogomet'', kaže Kranjčar.

Na Hitrec-Kacianu braća Kovač i novi stručni stožer odradili su trening bez Strinića koji vuče ozljedu aduktora i Ivice Olića koji je ozlijedio list.
''Olić će doći će u Zagreb, obavit će još jedan pregled - magnetsku sutra. Po njegovom izgleda dosta dobro, nije ništa puklo. Takvi su nalazi bili u klubu.''

Za prvu utakmicu je Ola čini se izgubljen ali...
''Mislim da je za drugu on sigurno na raspolaganju'', kaže Kovač.

Niko Kranjčar igra jako dobro u QPR-u. Preporodio se po standardnom receptu - u momčadi je koju trenira Harry Redknapp.
''Dobro je zadovoljan sam. Ja sam i prije govorio da sam sretan što sam se vratio tamo što igram pod paskom čovjeka koji mi vjeruje i pod kojim sam pružao dobre rezultate'', kaže Kranjčar.

Već je dugo na hladnom otoku i ne brine ga islandskih minus deset.
''Bumo se smrzli kaj!'' poručuje Kranjčar.

A smrznuti Islanđane kao i Turke odmah u prvoj utakmici bio bi idealan scenarij. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider