Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte izbornikov intervju

Kovač: Naš san je finale, želimo biti iznenađenje u Brazilu!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač dao je intervju za meksičko izdanje Goal.com-a u kojem je istaknuo kako će igrači morati naporno trenirati žele li pobijediti Meksiko i Kamerun te proći dalje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilce vidi kao velike favorite, ne samo naše skupine, već cijelog prvenstva.

''Svatko sanja uspjeh. Za nas je san doći do finala, ali ima drugih momčadi koje imaju istu šansu. Mi želimo biti iznenađenje. U prošlosti smo već pokazali da možemo napraviti velike stvari ako prođemo prvi krug. Sigurno je da možemo nekoga kasnije iznenaditi. Ali najvažnije će biti proći grupnu fazu, ostaviti dobar dojam'', rekao je Kovač te istaknuo kako nema imperativa.

Hrvatska će igrati utakmicu otvaranja SP-a protiv domaćina Brazila.

''To je čast. Igrati na svjetskom prvenstvu je nešto posebno, a igrati prvu utakmicu pred milijunskim auditorijem, to je nešto izvanredno. Ponosni smo što ćemo predstaviti našu malu zemlju cijelom svijetu. Nadam se da će sve ispasti dobro za nas'', rekao je hrvatski izbornik pa zaključio:

''Brazil je favorit, ne samo u našoj skupini, nego na cijelom SP-u. Ostale momčadi će se boriti za drugo mjesto. Nama neće biti lako. Kamerun vodi iskusni njemački trener Volker Finke, dobra su ekipa puna iskustva. Meksiko je uvijek neugodan na velikim natjecanjima. Na nama je da damo 100 posto.'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider