Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Međusobne svađe

Karte za Srbija – Hrvatska ne idu: 'Daj Bože da Marakana ne bude puna'

Dok je u Hrvatskoj vladala euforija, u Srbiji pred utakmicu nije atmosfera kakva se očekivala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neprijateljstvo između Crvene zvezde i Partizana zasjenilo je čak i dolazak velikog rivala – Hrvatske. U nogometnoj Srbiji svi se bave pobunom većine klubova protiv predsjednika tamošnjeg saveza Tomislava Karadžića, koji je najavio ostavku.

>> 'Hrvatice golih grudi' htjele u Beograd, ali...

Pobunu vodi Zvezda iza koje stoji moćni Aleksandar Vučić, jedan od najmoćnijih političara u državi. Oni smatraju kako bi bilo dosta vladavine Partizana, odnosno spomenutog Karadžića.

Atmosfera nije euforična, ne samo zbog gore navedenog, već i zbog loših rezultata reprezentacije pod vodstvom Siniše Mihajlovića. On se pak nada kako su zapuhali neki novi vjetrovi i kako sada na raspolaganju ima jaču momčad nego u Zagrebu kada je Srbija poražena 2:0.

Njegovi aduti su zvijezde Benfice Lazar Marković, popularno zvani Markec koji nije igrao u Zagrebu, te Nemanja Matić, sjajni zadnji vezni koji se pomorio s Mihajlovićem.

Boje se mnogi u srpskoj reprezentaciji kako Hrvate na Marakani i ne očekuje 'pakao'. Zasad je prodano nešto više od 15 tisuća ulaznica, a još 40 tisuća nema vlasnika.

''Kakav se samo ambijent pravi na tom stadionu! Daj bože da „Marakana“ ne bude puna, bit će to još jedan veliki plus za nas'', rekao je Robert Jarni za Novosti.

Jedno je sigurno, hrvatsku reprezentaciju dočekat će izrazito neprijateljska atmosfera, ali stadion Crvene zvezde vjerojatno neće biti krcat.

Hrvatsku protiv Srbije čeka...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider