Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Najavile pobjedu

'Hrvatice golih grudi' htjele u Beograd, ali...

Dvije hrvatske navijačice koje su se proslavile na prošlogodišnjem Euru u Poljskoj opet su dobile svojih pet minuta slave.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SPECIJALNA TEMA: ČITAJTE SVE O UTAKMICI HRVATSKA - SRBIJA

Jelena i Viktorija Mikša navijačice su hrvatske reprezentacije. Djevojke iz Krapine došle su u fokus javnosti prošlog lipnja kada su pokazivale gole grudi pred tisućama navijača u Poljskoj. 'Pet minuta' slave imale su i u Srbiji gdje su se opet sjetili djevojaka uoči utakmice Srbija – Hrvatska.

>> EKSKLUZIVNO: Obnažene navijačice napokon progovorile!

>> Viktorija i Jelena oborile navijače diljem svijeta s nogu!

''Gledat ćemo utakmicu i slaviti pobjedu s društvom. Bile smo na utakmici u ožujku i radovale se pa zašto sad ne bi bilo drukčije. Zar je uopće upitno tko će pobijediti?'', rekla je Viktorija Mikša za srpski Kurir.

Prognozirala je 3:0 pobjedu Vatrenih, ali i poručila kako 'ni srpski igrači nisu za baciti'. Viktorija je srpskim novinarima otkrila kako je htjela u Beograd, ali UEFA ne dopušta gostovanja hrvatskih i srpskih navijača.

''Žao mi je što nećemo ići, a imale smo veliku želju. Voljela bih vidjeti taj grad o kojem sam čula puno lijepih stvari. Ima dosta mjesta za provod, a ljudi su gostoljubivi. Vrijeme je da se i mi družimo'', rekla je Viktorija.

Hrvatsku protiv Srbije čeka...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider