Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Njihove utakmice generacije

Kapetan Islanda: Sav pritisak je na Hrvatskoj, a mi smo gladni uspjeha!

Aron Gunnarsson, 24-godišnji vezni igrač Cardiffa, najavio je međunarodne susrete svoje karijere, u kojima će s kapetanskom vrpcom predvoditi reprezentaciju Islanda protiv Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI ISLAND - HRVATSKA!

''Kada bi se plasirali na Svjetsko prvenstvo, to bi bila najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Ove dvije utakmice protiv Hrvatske su za nas nešto sasvim novo i posebno, jer mi nikada nismo igrali u dodatnim kvalifikacijama, nikada nismo bili tako blizu jednom velikom natjecanju'', rekao je Gunnarsson, koji je upisao 39 nastupa za svoju nacionalnu selekciju, ali još uvijek nije postigao niti jedan pogodak.

>> Kovač: Sastav je gotovo poznat, ali nema garancije ni za koga!

>> Hrvatska - Island, ali i još 10 okršaja: Veliki rasplet već od srijede!

''Island je mala zemlja, za nas je briljantno već što smo dogurali ovako daleko u ovom natjecanju. Mi smo mlada momčad koja je gladna uspjeha i nadam se da ćemo tu glad pozitivno prenijeti u oglede s Hrvatskom, iako znamo da Hrvati imaju iskustvo nastupa na Svjetskom prvenstvu. Sav pritisak je na njima, a mi moramo izaći na igralište i uživati u tim utakmicama. Ponosni smo na naš uspjeh. Igrati dobro za reprezentaciju je nešto što smo uvijek željeli raditi.''

Gunnarsson ima priliku postati treći igrač iz Cardiffa koji će idućeg ljeta igrati na Mundijalu u Brazilu. To su već osigurali Gary Medel s Čileom i Kim Bo-Kyung s Južnom Korejom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider