Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Eto'o glavni as

Kamerun objavio popis: Evo tko će u džungli igrati protiv Hrvatske

Izbornik Kameruna Volker Finke odredio je 28 igrača koji bi se mogli naći među putnicima na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Predvodi ih napadač Chelseaja Samuel Eto'o, a ujedno su imenovane i dvije rezerve.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kamerunski izbornik Volker Finke odlučio se za igrače koji igraju u Europi i na popisu od ukupno 28 igrača nalazi se čak 26 Europljana. Jedini koji nastupaju van Europe su Loïc Feudjou i Cedric Djeugoue iz kamerunskog Coton Sporta.

Većina igrača igra u Francuskoj, a na popisu nema nekih velikih iznenađenja. Manje iznenađenje predstavlja pozivanje 18-godišnjeg napadača Malage Fabricea Olinge koji se u Španjolskoj nalazio na posudbi iz Waregema, a odigrao je tek osam utakmica.

Konačan popis od 23 putnika za Svjetsko prvenstvo gdje će Kamerun igrati protiv Hrvatske (18. lipnja u Manausu), Brazila i Meksika, Finke će objaviti krajem svibnja.

Kandidati za SP:

Vratari: Charles Itandje (Konyaspor), Guy-Rolland Ndy Assembé (Guingamp), Loïc Feudjou (Coton Sport)

Braniči: Allan Nyom (Granada), Dany Nounkeu (Beşiktaş), Cedric Djeugoue (Coton Sport), Aurélien Chedjou (Galatasaray), Nicolas Nkoulou (OM), Jean-Armel Kana-Biyik (Rennes), Henri Bedimo (Lyon), Benoit Assou-Ekotto (QPR), Gaëtan Bong (Olympiakos)

Veznjaci: Eyon Enoh (Antalyaspor), Jean II Makoun (Rennes), Joel Matip (Schalke), Stéphane Mbia (Sevilla), Landry Nguemo (Bordeaux), Alex Song (FC Barcelona), Raoul Loé (Osasuna), Edgar Salli (Lens)

Napadači: Samuel Eto'o (Chelsea), Eric Maxim Choupo Moting (Mainz), Benjamin Moukandjo (Nancy), Vincent Aboubakar (Lorient), Achille Webo (Fenerbahçe), Mohamadou Idrissou (Kaiserslautern), Fabrice Olinga (Malaga)

Rezerve: Frank Bagnack (FC Barcelona), Christian Zock (Cosmos Bafia)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider