Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ministar kontra predsjednika

Jovanović poručio Šukeru: Očekujem da reprezentacija uskoro bude u Splitu

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović za današnjeg je boravka u Splitu izjavio kako hrvatska nogometna reprezentacija ubuduće svoje utakmice treba igrati i u tom gradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nedavno je izjavio kako će se ubuduće utakmice reprezentacije igrati u Zagrebu pošto se na Poljudu vrijeđa HNS, a nije mu poznato ni zašto su organizacije takvih utakmica na Poljudu višestruko skuplje.

Novinari su pitali ministra Jovanovića kako komentira tu Šukerovu izjavu na što je on kazao kako je Split sportski grad i zaslužuje da se utakmice nogometne reprezentacije igraju i u njemu.

Po riječima ministra Jovanovića Split se sigurno može pripremiti i za kandidaturu utakmica Europskog nogometnog prvenstva 2020. godine koje bi se održalo u više zemalja, među njima možda i u Hrvatskoj.

"Čuli smo najave da se ide u uređenje stadiona na Poljudu sa svim onim što je potrebno za dobijanje licence, tako da očekujem da nogometna reprezentacija vrlo skoro bude u Splitu", zaključio je Jovanović. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider