Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Furija nije bila prava

Jedan od tragičara Španjolske: Ništa strašno, pa nismo roboti!

Nogometaši Španjolske nisu imali nikakve šanse u finalu Kupa konfederacija, pa su tako s 3-0 poraženi od domaćina natjecanja Brazila, gdje će iduće godine Španjolci braniti naslov svjetskog prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska nije pokazala pravo lice tijekom kompletnog ovog natjecanja, pa je tako morala ispasti već u polufinalu, kada daleko bolji Talijani nisu materijalizirali i bolju igru na travnjaku. No, naplata je Španjolcima uslijedila u samom finalu protiv domaćina.

''Ništa strašno, mislim da od ovog poraza ne treba raditi predstavu'', rekao je za Mundo Deportivo Sergio Ramos, te nastavio:

''Nismo roboti, već smo obični nogometaši. Nismo mogli pobjeđivati vječno, ali isto tako, ovaj poraz neće ništa bitno promijeniti u našoj reprezentaciji. Radimo i dalje na tome kako bismo bili bolji. Ponašamo se jednako kao i onda kada smo pobjeđivali. Nedjelja nije bila naš dan, a ova utakmica je bila jedna od onih kada mnogo toga ne polazi za nogom. Čestitke Brazilu, zaslužio je više od nas ovo slavlje. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider