Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Ključna utakmica

Apel izbornika i igrača: Treba nam vaša pomoć i podrška od prve minute!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač pozvao je navijače da u utorak ispune maksimirski stadion na uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP 2014. protiv Islanda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Vjerujem da ćemo otići na SP u Brazil, ali sada nam treba pomoć hrvatskih navijača, puni stadion i podrška od prve minute", rekao je Niko Kovač po povratku hrvatske reprezentacije u Zagreb nakon što su sinoć na Islandu odigrali 0-0, iako su gotovo cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više jer je u 51. minuti isključen Olafur Skulason.

>> To bi bila sramota: Modrić i Mandžo konačno bi trebali nešto odigrati!

>> Zanimljiva teorija Darija Srne, Ćorluka sve rekao u jednoj rečenici!

>> Islanđani ljutiti na suca: Herojska partija, a Mallenco je navlačio za Hrvatsku!

Kapetan Darijo Srna i predsjednik HNS-a Davor Šuker također su pozvali navijače da ispune Maksimir. "Znamo da navijači s pravom očekuju više i zato nam treba njihova podrška svih 90 minuta i puni stadion", rekao je Šuker.

Iako je po povratku s Islanda bio predviđen lakši trening, izbornik Kovač je odustao od toga, te će igrači u hotel Aristos u Buzinu obaviti razgibavanje.

Niko Kovač je ponovio da ih Island ničime nije iznenadio, te da je njihova igra bila jednaka i dok su bili kompletni, i kad su imali igrača manje.

"Naša igra u defenzivi je bila dobra, brzo smo reagirali kad bi izgubili loptu. No, kad je u pitanju tranzicija iz obrane u napad, to nije bilo dobro i nisam zadovoljan. Imamo još dva dana da sve posložimo", zaključio je hrvatski izbornik. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider