Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao do Paulete, ali...

Iako juri prema rekordu Portugala, ovo Ronaldu neće dobro 'sjesti'

Legendarni bivši portugalski nogometni reprezentativac, danas 71-godišnji Eusebio, izjavio je kako ga žaloste usporedbe njegove golgeterske statistike s onom Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hat-trickom protiv Sjeverne Irske prošlog mjeseca Ronaldo se probio na drugo mjesto vječite ljestvice najboljih strijelaca portugalske reprezentacije s 43 gola, što je 4 manje od lidera Paulete i dva više od Eusebija.

Dugogodišnji napadač Benfice kaže kako danas reprezentacije igraju neusporedivo veći broj utakmica, kao i da je konkurencija slabija, što je dovelo do toga da ga Ronaldo prestigne.

"Žalosti me jer se ne mogu raditi takve usporedbe. Ja sam igrao oko 60 utakmica da bih postigao 41 gol. Danas, nakon svih tih godina, netko je drugi zabio tolik broj golova, ali očito se to dogodilo jer je danas lakše igrati protiv nekih suparnika. Ja nisam nikad igrao protiv Lihtenštajna ili Azerbajdžana", rekao je Eusebio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider