Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska nije usamljena

I Brazilci zvižde svojim igračima, a 'Kralj' ih preklinje: Podržite ih!

Uoči početka Kupa konfederacija u subotu u Brazilu, velikan brazilskog i svjetskog nogometa Pele poslao je apel navijačima domaće reprezentacije…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Imam zahtjev za sve Brazilce, za sve one koji vole brazilski nogomet, poštujte ovo pripremno razdoblje za nastup na Kupu konfederacija. Nemojte zviždati našim nogometašima i nemojte donositi nasilje na stadione. Trebamo biti domaćini jednom lijepom natjecanju bez incidenata. Čak i ako naša momčad neće igrati dobro, nemojte im zviždati, podržite ih, jer to je ono što momčadi treba", poručio je Pele.

Brazilska reprezentacija Kup konfederacija dočekuje nakon ohrabrujuće pobjede nad Francuskom 3-0 u prijateljskom dvoboju u Porto Alegreu u nedjelju, ali i ne toliko poticajnog remija 2-2 s Englezima tjedan dana prije toga.

Kup konfederacija je, dakako, generalna proba za Svjetsko prvenstvo kojem će Brazil iduće godine biti domaćin. Prvu utakmicu na ovome natjecanju Brazilci će odigrati 15. lipnja protiv Japana. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider