Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko umjesto njega?

Novi šok za Kovača: Kranjčaru pukao mišić, ništa od Svjetskog prvenstva!

Nakon Ivana Strinića i Ive Iličevića, sljedeći na listi onih koji neće vidjeti Brazil i Svjetsko prvenstvo je Niko Kranjčar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Niko Kranjčar neće vidjeti Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Današnji pregled u bolnici Sveta Katarina u Zaboku bio je odlučujući za veznjaka Qeens Park Rangersa. Magnetska rezonanca pokazala je kako je došlo do rupture mišića natkoljenice od nekoliko centimetara zbog koje će pauzirati najmanje mjesec dana.

ANKETA: Je li ozljedom Kranjčara Sammir dobio kartu za Svjetsko prvenstvo?

Niko je u posljednje vrijeme imao problema sa zadnjom ložom. U 33. minuti utakmice za plasman u Premier ligu protiv Derby Coutnyja ovog vikenda Kranjčar je zatražio izmjenu nakon što je osjetio bol u stražnjoj loži. Dobio je inicijalnu terapiju te je odmah stupio u kontakt s liječnicima hrvatske reprezentacije.

Nažalost, brzo nakon što se vratio u Hrvatsku dobio je tužnu vijest. Baš kao i izbornik Niko Kovač, koji je s prvotnog popisa od 30 kandidata već ostao bez trojice. Prvo je zbog ozljede otpao Kovačev miljenik Ivo Iličević, a onda i lijevi bočni Ivan Strinić.

"Iznimno mi je žao zbog Nike, kao i svim njegovim suigračima, znam kako mu je teško zbog ovoga jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu jedinstven događaj. Niko je dao svoj doprinos u kvalifikacijama, jedan je od najiskusnijih reprezentativaca i zaslužio je biti dio ove reprezentacije u Brazilu. Želimo mu brz oporavak, a na terenu ćemo vidjeti koja su nam najbolja rješenja u ovakvoj situaciji", komentirao je ovu vijest izbornik Niko Kovač.

Kranjčar je Kovaču bio potreban kao đoker koji može donijeti odlučujući pas ili gol iz daleka. Možda nije konkurirao za prvih 11, ali je sigurno bio jedan od onih koji bi dobili određenu minutažu.

Ozljeda Kranjčara sada je prema Brazilu približila Milana Badelja i Sammira koji su slični profili igrača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider