Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv odgovor

Hoće li Hrvatska igrati kao Atletico? Evo što kaže Niko Kovač

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač pohvalio je igru Luke Modrića u finalu Lige prvaka naglasivši kako je 'Luka odigrao izvrsnu utakmicu'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

"Naravno da mi je drago zbog Luke, ne samo zato što je opet jedan Hrvat osvojio Ligu prvaka, nego i zato što je on pravi profesionalac, pravi čovjek. Odigrao je izvrsnu utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu i produžecima, bio je svuda po terenu. Bio je savršen, kao što je bio cijele sezone. Ovo mu je vrhunac svega što je radio u zadnje dvije godine", rekao je izbornik Niko Kovač na pripremama nacionalne selekcije u austrijskom Bad Tatzmannsdorfu.

Obećanje ispunjeno: Ronaldov stilist ošišao Modrića

Pogledajte kako su Ramos, Modrić i ekipa prekinuli presicu Carla Ancelotttija

Ovo je čovjek koji je 'popljuvao' Modrića pa ga ismijali na Twitteru

"Siguran sam da će nam se Modrić sada pridružiti pun pozitivnih misli, svjež, odmoran i krenuti u akciju za Svjetsko prvenstvo. Nismo se još čuli, ali nazvat ću ga kasnije", dodao je hrvatski strateg.

Izbornik Kovač smatra da su Luka Modrić i njegovi suigrači iz Real Madrida zasluženo došli do titule.

"U prvom poluvremenu je Atletico bio bolji i efikasniji, ali Real Madrid je naposljetku zasluženo pobijedio. Atletico je fizički pao, brzi izlazak Coste vjerojatno je poremetio planove Simeoneu i možda ne bi primili izjednačujući pogodak da su imali priliku za još jednu zamjenu", kaže.

Na pitanje hoće li igra hrvatske vrste na Svjetskom prvenstvu nalikovati igri Atletico Madrida u finalu Lige prvaka, Kovač je odgovorio: "Svaka momčad ima svoj stil, a oni su zajedno već dvije do tri godine. Nije nama izbornicima tako jednostavno kao klupskim trenerima, mi imamo svoje momčadi na okupu samo u određenom vremenu. Međutim, pokušat ćemo da ono što smo vidjeli u uzvratu protiv Islanda i u drugom poluvremenu protiv Švicarske bude naše pravo lice", odgovorio je Kovač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider