Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesno

Pogledajte kako su Ramos, Modrić i ekipa prekinuli presicu Carla Ancelottija

Veselje nakon osvajanja desetog naslova u Ligi prvaka nogometaši Real Madrida su iz svlačionice prenijeli i na službenu konferenciju za novinare...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je u subotnjem finalu u Lisabonu nakon produžetka svladao gradskog rivala Atletico s 4-1 i osvojio desetu europsku krunu u klupskoj povijesti. Trener ''kraljevskog kluba'' Carlo Ancelotti je nakon utakmice otišao na obveznu konferenciju za novinare, ali nije je mogao u miru odraditi do kraja.

Zvijezde Reala slavile s navijačima u šest ujutro: 'Sutra šišamo Modrića'!

Ovo je čovjek koji je 'popljuvao' Modrića pa ga ismijali na Twitteru

Diego Simeone poludio na dvije stvari u finalu: 'Osjećam gorčinu…'

Naime, u jednom trenutku su u dvoranu uletjeli Marcelo, Sergio Ramos, Pepe, Isco, Sami Khedira i naš Luka Modrić i prekinuli izlaganje svoga trenera pjevajući jednu od najpopularnijih pjesama Realovih navijača.

U prvom se trenutku činilo da je Ancelottiju neugodno, ali ipak se opustio i pridružio svojim igračima u pjesmi i lupanju po stolu. Na koncu je dobio poljubac Ramosa i Pepea prije no što je mogao nastaviti razgovarati s novinarima.

''Imam sjajnu skupinu igrača koji su uvijek bili profesionalci. To su dokazali i u ovoj utakmici. Ne samo oni koji su igrali, već i oni koji nisu'',  izjavio je presretni Carlo Ancelotti.

''Ovo je jako dobra sezona za nas, u kojoj smo osvojili dva trofeja. Imali smo dva vrlo teška finala, prvo u Kupu kralja, a sada i u Ligi prvaka. Naporno smo radili za ova ostvarenja'',  dodao je talijanski stručnjak, koji je osvojio svoj ukupno peti naslov europskog prvaka, a treći kao trener. Dvaput kao igrač i još dvaput kao trener bio je prvak Europe s Milanom.

''Najteže je bilo doći do izjednačujućeg pogotka, morali smo orati i kopati da bismo ga zabili jer se Atletico jako dobro branio. Nikada nisam prestao vjerovati da ćemo uspjeti. Taj gol dao nam je snagu, nakon toga su moji igrači pokazali golemu strast.''

''U poluvremenu sam igračima rekao da ubrzaju igru i pronađu više ideja u napadačkoj igri. U produžecima sam odlučio napadati preko krila, jer smo im na tim pozicijama kreirali najviše problema.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider