Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgubio kontrolu

Diego Simeone poludio na dvije stvari u finalu: 'Osjećam gorčinu…'

Trener Atletica Diego Simeone popustio je pred emocijama na kraju finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Ne osjećam tugu, već samo gorčinu jer nismo uspjeli osvojiti Ligu prvaka. Utakmica završava tek kada sudac želi, nemam što drugo reći po tom pitanju'', izjavio je Atleticom trener Diego Simeone, sugerirajući da je sudačka nadoknada trajala predugo.

Uostalom, to je dao do znanja sucu i gestikulacijama na samom terenu nakon završetka osnovnog dijela.

''Real Madrid je bio bolji u drugom poluvremenu. Moji su svi igrači bili umorni, oni su bili malo bolji. Mojim dečkima sam govorio da moraju ostati konkurentni do zadnjeg zvižduka. Borili su se maksimalno i ponosan sam na njih, kao i uvijek. Ovaj poraz nije vrijedan suza. Moramo visoko podignuti glave i pripremiti se za iduću sezonu. Dali smo sve od sebe. Sada svi znaju da je Atletico konkurentna momčad. Osvojili smo španjolsko prvenstvo i stigli jako blizu i do trijumfa u Ligi prvaka. To je dobro i važno za posao'', dodao je argentinski trener.

Preuzeo je odgovornost jer je u početnu postavu uvrstio Diega Costu koji ipak nije bio spreman i morao je već nakon devet minuta iz igre.

''To je moja odgovornost, bio sam u krivu. Costa nije bio u dobrom stanju u kakvom smo za vidjeli dan prije utakmice.''

N samom kraju utakmice mladi branič Reala Raphaël Varane napucao je loptu prema Simeoneu. Dogodilo se to nakon posljednjeg pogotka Reala. Simeone mu je vratio, a onda i uletio u teren gdje su ga morali smirivati.(I.Š./TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider