Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izbornikova želja

Hladni pozdrav Štimca i Mamića: 'U play-offu želim Francusku!'

Hrvatska reprezentacija otputovala je u Glasgow gdje će sutra od 21 sat igrati posljednju utakmicu kvalifikacija protiv Škotske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SVE O UTAKMICI ŠKOTSKA - HRVATSKA

Još je samo jedna utakmica ostala u kvalifikacijskoj skupini A, a onda će Hrvatska u studenom odigrati dvije 'biti ili ne biti' utakmice dodatnih kvalifikacija.

>> Koga možemo izvući u play-offu? Pogledajte tko prijeti Hrvatskoj

>> Srna priznao: Kritike su na mjestu, u krizi smo, to se vidi

>> Hrvatska odradila zadnji trening uoči okršaja sa Škotima

Protiv Škotske tražimo pobjedu koja bi nam osigurala status nositelja u ždrijebu najgorih drugih reprezentacija, no vjerojatno nam ta pozicija neće biti ugrožena neovisno o rezultatu.

''Želja je pobjeda u Škotskoj da se ukupna atmosfera oko reprezentacije malo stabilizira i da dočekamo u takvoj atmosferi utakmice play-offa'', rekao je Igor Štimac u kameru Nove TV na odlasku u zračnoj luci Pleso.

Nekako su misli već svima okrenute prema dodatnih kvalifikacijama. Protivnici su opasni, teži nego prije dvije godine uoči Eura.

''Moja želja će ići ka onom najtežem. Ako je to Francuska, neka bude Francuska. Da pokažemo jesmo li pravi i zaslužejemo li biti na velikom natjecanju ili ne'', rekao je izbornik Štimac.

Vedran Ćorluka ne priča puno s novinarima. I ovaj put je to bio slučaj, samo je kratko dobacio: ''Previše pričamo, bolje nam je da šutimo i igramo.''

Zanimljiv je bio susret Igora Štimca i Zdravka Mamića. Neslužbeni gazda hrvatskog nogometa već je rekao kako se Štimca neće tjerati čak i ako ne uspije odvesti reprezentaciju u Brazil, što je izazvalo čuđenje javnosti.

No, njihov pozdrav i rukovanje izgledali su prilično hladno. Nekad su padali i poljupci...

Trebaju li Mandžo, Modrić i Ćorluka igrati protiv Škotske unatoč opasnosti od žutih kartona?

Ukupno glasova:

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider