Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda Chelseaja

Hazard: Pobjeda Hrvata nije katastrofa, znali smo da će biti gusto s njima

Nogometna reprezentacija Belgije nastavlja s Hrvatskom "mrtvu utrku" za plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iduće godine. "Crveni vragovi" su u utorak minimalno svladali Makedoniju pogotkom Edena Hazarda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to druga pobjeda Belgije u četiri dana protiv Makedonije, nakon što je u Skopju bilo 2-0. U obje je utakmice, štoviše u istoj minuti (62.), strijelac bio veznjak Chelseaja, koji tvrdi da je lako igrati u momčadi koja se na travnjaku dobro zabavlja.

>> Brazil je tako blizu, a tako daleko: Što nas čeka u te četiri utakmice?

''Nogomet je lagan kada je zabavan. Upravo je to slučaj s našom reprezentacijom. Moj je posao zabijati pogotke i stvarati prigode za druge'', rekao je Hazard za službenu internetsku stranicu Europske nogometne organizacije (UEFA).

''Nije to bila laka utakmica, ali bitno je da su tri boda u "džepu". To što je Hrvatska također pobijedila nije katastrofa. Znali smo da će biti napeto između nas i njih do samog kraja kvalifikacija. Vidjet ćemo tko će na kraju biti uspješniji'', zaključio je Hazard.

Podsjetimo, nakon šest kola kvalifikacija, Belgija i Hrvatska predvode skupinu A sa po 16 bodova.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider