Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izabrao - Hrvatsku!

Halilović je odlučio: Dvojbe nije ni bilo, presretan sam i ponosan!

Nakon što je izbornik Igor Štimac objavio širi popis reprezentativaca za utakmice sa Škotskom i Portugalom, oglasio se i pozvani Alen Halilović

Alen Halilović igrat će za hrvatsku reprezentaciju. Poručio je to jasno i glasno mladi Dinamov veznjak preko službene stranice kluba.

>> Štimac objavio popis: Pozvao Halilovića, ali i Tomasova!

Prvi korak učinio je izbornik Igor Štimac objavom popisa za utakmice sa Škotskom i Portugalom. Na njemu je bilo i ime 17-godšnjeg Alena Halilovića koji je oduševljen pozivom.

''Naravno da sam oduševljen, presretan i ponosan što sam dobio poziv izbornika Štimca. Ovo mi je veliko priznanje, ali i poticaj za daljnji rad i napredovanje'', izjavio je presretni Halilović za Dinamovu službenu stranicu.

'Kod mene nije bilo dvojbe'

Prekinuo je tako ovaj rođeni Zagrepčanin sapunicu oko toga za koju će zemlju igrati. Nitko se ne bi začudio da je izabrao Bosnu i Hercegovinu, zemlju porijekla svoga  oca. Nitko mu to ne bi mogao zamjeriti, baš kao što mu ne bi smjeli zamjeriti izbor Hrvatske.

''Puno se pisalo o tome za koga ću igrati, ali kod mene nije bilo dvojbe; uostalom, igrao sam i za sve mlađe selekcije Hrvatske. Mlad sam, počelo se o tome pisati kada sam tek počeo trenirati s prvom momčadi i odmah sam rekao da ne želim o tome pričati te da će sve biti jasno kada dođe vrijeme.''

I drugi Dinamov dragulj, Tin Jedvaj priključit će se A reprezentaciji.

''Što reći? Nemam uopće riječi. Sve mi se jako brzo događa. Ovo je samo potvrda da dobro radim i da samo tako nastavim dalje u karijeri'', rekao je Jedvaj.

Dinamo će tako na prvom dijelu priprema reprezentacije ukupno imati šest igrača. Osim Halilovića i Jedvaja, među 33 odabrana su i Josip Šimunić, Sammir, Šime Vrsaljko i Arijan Ademi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider